slider_0000_unnamed (11)
slider_0001_unnamed (8)
slider_0002

Chotebor

unnamed (7)

Traditionell Bryggeri Formula

Chotebor Öl produceras i en tvåkärl brygg hus. Med en två-fas bryggning av avkok i 90 minuter, humle brygg process. Brygden är gjord uteslutande av Mähren malt, kvalité aromatisk humle från den berömda Žatec regionen och källvatten från den tjeckiska Mähren, högländerna i Vysočina.

Vi är fast beslutna att inte ersätta malt eller humle med humleextrakt eller andra kemiska antioxidanter. Efter humle vörten bryggts, kyls mäsken ned och fermenteras i öppna, rostfria stålkärl vid en maximal temperatur av 10,5 ° C, processen tar 7-10 dagar, beroende på vilken typ av öl. Sedan sker ytterligare jäsning i emaljerade liggande tankar för cirka 30-90 dagar vid max 2° C.

 

 

 

 

image2Original Ljus lager alkohol volym 4, 1%

Karaktär: Lätt, fatöl med en läcker smak ger en bestående fruktighet och ett bittert, rund eftersmak. Brygd av unika sammansatta maltsorter, humle, jäst och vatten från höglandet. Detta är en stor öl för alla, uppfriskande, törstsläckande efter en hård dags arbete. Den är också bra på att släcka törst, speciellt på sommaren.

 

 

Premium Ljus lager alkohol volym 5,1

Premium Ljus lager alkohol volym 5,1%

Karaktär: Lätt lager av engagerande doft med en väl avrundad humle och malt smak och en snabb, bitter anstrykning. Det bryggs efter tjeckiska traditioner och har en gul-gyllene färg och tjockt skum. Det uppskattas av verkliga finsmakare och fans av traditionella tjeckiska ”tolv”, det är avsett för vänliga sammankomster och fester, samt för sociala och kulturella evenemang.

 

 

Premium Dark Mörk lager alkohol volym 4,6

Premium Dark Mörk lager alkohol volym 4,6%

Karaktär: Mörk öl med en mjuk touch av karamell smak. Den har en sött rundad smak, innebar främst för kvinnor, men det uppfyller alla fans av god öl. Det bryggs från fyra typer av malt i specifika förhållanden. Den har en väl avrundad smak med en liten beska, en klar, granat färg och tjockt skum. Den kan serveras på olika fester, med vänner och släktträffar.

 

 

Polo Halv mörk lager alkohol volym 4,3

Polo Halv mörk lager alkohol volym 4,3%

Karaktär: En halvmörkt lager, som i idealfallet kombinerar deliciouse smak av ljus och mörk öl med en förvånansvärt stark smak och fyllighet på tungan. Ölet är fin granat färg och rik skum, kommer det att tillfredsställa även de mest krävande öldrickare. Den är lämplig för daglig konsumtion, men också för högtidliga tillfällen oavsett ålder och kön.

 

 

Special flavoured caramel beer volume 6,0

Special flavoured caramel beer volume 6, 0%

Karaktär: En speciell karamell smaksatt öl med en unik rund smak. Det bryggs i en trefas-process. Den har en distinkt och unik smak, granat färg, doftande bitterhet och silkeslen tjockt skum. Det uppskattas av fans av starkare ales. Den kan serveras vid festliga tillfällen som after work.

 

 

Patron non-alcoholic beer alcohol volume max 0,5

Patron non-alcoholic beer alcohol volume max. 0,5 %

Karaktär: Patron alkoholfritt öl alkohol volym max. 0,5% Karaktär: Alkoholfritt öl med lite karamell malt. Det är av en ögat tilltalande färg och har en något malt och karamell-liknande smak. mycket uppfriskande